Workshop despre cum sa folosesti Legea Atractiei


Organizat de Cefe Training Romania, workshop-ul "Playing the Matrix and getting what you (really) want" se adreseaza inclusiv antreprenorilor si va avea loc in zilele 3 si 4 noiembrie, in Bucuresti.

Evenimentul, isi propune sa explice intregul proces al crearii realitatii, de la gand la materializarea acestuia, si sa ajute participantii sa faca diferenta intre ceea ce vor cu adevarat si modalitatile de a obtine ceea  ce vor, se arata in comunicatul de presa.

In ceea ce priveste antreprenorii, workshop-ul isi propune sa ii ajute sa realizeze cat de usor isi pot dezvolta afacerea, sa aiba un mindset care sa ii duca spre succes, sa intreprinda activitati pentru a creste eficienta angajatilor, sa aiba curajul de a-si lansa afacerea, sa isi stabileasca obiective si sa actioneze pentru a le atinge si sa renunte la credintele limitative care dauneaza afacerii lor.

De asemenea, scopul workshop-ului este de a duce Legea Atractiei la un alt nivel si de a oferi instrumentele pentru a o pune in practica in viata profesionala si personala.

Workshop-ul va fi sustinut de Mike Dooley, unul dintre protagonistii filmului “The Secret” si autor al bestseller-ului “Infinite possibilities: The art of living your life”.

Ceilalti speakeri prezenti la eveniment vor fi Eduard Varain, -Practicant NLP, Petra Muller Demary - Doctor in pedagogie, psihologie si sociologie, Cristina Mihai - Personal si Organizational Development Coach, si Liviu Mihaiu - membru fondator al saptamanalului “Catavencu”.

La sfarsitul evenimentului participantii vor avea cate o harta personalizata ce va contine actiuni simple pe care acestia trebuie sa le intreprinda in zilele, saptamanile si lunile urmatoare.

(Citeste aici mai multe despre eveniment.) 

 

Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii