Workshop: BusinessDrive (15 - 19 octombrie 2012)

Cursul, organizat de Diagma, va avea loc in perioada 15 - 19 octombrie, la Complex Padina Ursului, Fundata, judetul Brasov. (zona Bran - Moeciu)

Organizatorii il descriu drept un curs de tip "Business Game” menit sa ajute participantii sa-si dezvolte si sa-si exerseze cunostintele si abilitatile manageriale.

Conceput ca un mini-MBA si structurat ca un workshop interactiv cu durata de cinci zile, programul include module teoretice care abordeaza, din perspectiva managerial-financiara, principalele "zone critice” ale unei afaceri: Marketing, Vanzari, Productie, Logistica, Resurse Umane, dublate de module practice, in care participantii sunt implicati direct in procesul decizional si in conducerea unei afaceri realist simulate cu ajutorul unei aplicatii software dedicate, pe parcursul a patru cicluri anuale de business.
• Programul se adreseaza cu precadere:
• Managerilor de diferite nivele, cu experienta manageriala mica - medie;
• Persoanelor cu inalt potential din organizatii sau care urmeaza a fi promovate pe functii manageriale;
• Antreprenorilor;
• Persoanelor interesate sa-si dezvolte abilitatile manageriale.

Lectorii cursului vor fi:
Dragos Popescu este implicat activ, in calitate de consultant, in proiecte de dezvoltare si optimizare de business, atat in telecomunicatii (Romtelecom), dar si in industria grea (ESAB) sau FMCG/logistica/distributie (Alexandrion, Overseas, Aquila etc.)

Sustine in mod curent sesiuni de training, cu precadere in domeniile: Business Management, Vanzari, Marketing, Finante, totalizand peste 250 zile de training.

Printre clientii sai importanti de training se numara: Romtelecom, EONGas, Holcim, Raiffeisen Bank etc.

Detine un titlu MBA (Finance&Business Administration - Motorola Business University, 1999) si este absolvent a numeroase programe/cursuri de dezvoltare profesionala, atat in domenii de specialitate (Marketing, Vanzari, Project Management, Business Analysis, Finance) cat si de dezvoltare a abilitatilor de comunicare si pedagogice, sustinute de furnizori precum Business Foundation Institute, Holden, Achieve Global etc.

Marius Ghenea este unul dintre cei mai cunoscuti antreprenori in serie din Romania. Printre reusitele sale investitionale se numara Flamingo, Flanco, FITDistribution, accessNET, Idilis, PCfun.ro, precum si multe start-up-uri in care s-a implicat ca investitor de tip “business angel”.

Proiectele sale antreprenoriale sunt dublate de o puternica implicare in sfera educationala. Speaker si conferentiar de succes, autor al celei mai vandute cărti de profil, “Antreprenoriat” si unul dintre protagonistii emisiunii TV “Arena Leilor”, Marius este pasionat sa impartaseasca know-how-ul acumulat.

Este profesor de antreprenoriat pentru programul executive MBA de la Maastricht School of Management, co-organizator al School for startups Romania, cea mai importanta scoala antreprenoriala din regiune, alaturi de Doug Richard si echipa britanica a programului School for startups si detine calitatea de director in boardul forumului investitional romanesc Venture Connect.

A sprijinit si sustine in continuare proiecte de formare si leadership pentru tineri studenti sau antreprenori realizate de AIESEC, JCI, Leaders Romania sau alte organizatii ale tinerilor din Romania.

Mai multe detalii despre inscriere pot fi gasite aici.