Coreus Publishing va mai lansa 8 - 9 carti in acest an


Corina Pintilie, Managerul editurii, spune ca mizeaza pe promovarea prin PR si realizarea de carti cu autori persoane publice.

Astfel, una dintre cartile publicate de Coreus in acest an va purta semnatura unei vedete, iar o alta va fi a doctorului Adrian Strainu - Cercel.

Cartea se vinde cel mai bine prin PR, care face sa se auda si sa se vorbeasca despre aceasta, si mai putin pe campaniile clasice”, spune Corina Pintilie.

In acest scop, editura are si propria divizie de publicitate, iar pentru promovarea cartilor organizeaza mai multe tipuri de evenimente.

In ceea ce priveste vanzarile, Managerul Coreus spune ca editura nu a inregistrat modificari fata de anul trecut, fara a furniza insa cifre.

Unul dintre cele mai noi proiecte ale editurii este organizarea de workshop-uri de beauty pentru femeile din business. Aceastea vor fi sustinute de stilista Dana Sota, care a publicat anul trecut la Coreus cartea “Frumusetea se invata”.

Corina Pintilie spune ca ideea acestor workshopuri a venit in urma interactiunii cu femeile de afaceri si scopul este de a le demonstra acestora ca nu este nevoie de mult timp pentru activitati de beauty, ci de disciplina si perseverenta.

Intrarea la workshop-uri se va face pe baza unei taxe, iar numarul de participanti va fi de aproximativ 20. Primul workshop se doreste a fi organizat in cadrul unui centru SPA.

In cadrul workshopurilor vor putea fi achizitionate produse cosmetice ale sponsurilor si cartea Danei Sota. Cartea “Frumusetea se invata” a fost vanduta intr-un tiraj de aproximativ 10.000 de unitati.

Este un rezultat fantastic tinand cont de pretul cartii (n.r. - 63 lei initial, iar in prezent aproape 50 lei) si de cum a fost pozitionata aceasta”, completeaza Corina Pintilie.

Cumparatorii au fost cei care lucreaza in industria de frumusete si femeile preocupate de aspectul lor. 

Citeste mai multe informatii despre evolutia pietei cartilor de afaceri sau despre segmentul librariilor online.


Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii