SeedMoney anunta un board of advisors pentru proiectele online


Indiferent daca antreprenorii au primit sau nu finantare din partea SeedMoney, ei pot sa aleaga una sau mai multe persoane din board, pentru a primi sprijin si consultanta.

Din lista de advisors anuntata ieri de SeedMoney fac parte antreprenori si manageri cu experienta in domeniul online precum Orlando Nicoara, Bobby Voicu, Dragos Manac sau Cristian Manafu.

Lista este disponibila aici si ramane deschisa, Seedmoney pregatindu-se sa anunte si alti leaderi si specialisti cunoscuti care vor sa ofere sprijin start-up-urilor, se arata in comunicatul de presa.

Reprezentantii SeedMoney mentioneaza ca alegerea unuia sau mai multor advisori, inainte de a-i aborda pe investitori, poate sa creasca sansele antreprenorilor de a obtine finantare. Insa, detinerea unui board de advisori nu inseamna si primirea automata a finantarii.

SeedMoney a fost lansat in urma cu un an de catre Vlad Stan, un antreprenor cu experienta de 20 de ani, dintre care 9 in online, impreuna cu doi oameni de afaceri din domeniul imobiliar, Victor Anastasiu si Pablo Rodriguez Gonzalez.

Fondul ofera finantari cuprinse intre 10.000 de euro si 50.000 de euro, pentru maxim 20% din business. Pana acum, SeedMoney a investit in sapte proiecte: CaptainGo.com, 2parale.ro, Strada32.roRevvNation.com, TWIP, Trigwee.com si Veevid.


Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii