Serie de evenimente dedicate antreprenoriatului social


    

 

Cei care vor sa afle mai multe despre conceptul de antreprenoriat social si despre finantarile nerambursabile oferite prin programul "Fabricat in Tara lui Andrei", pot sa participe la evenimentele organizate in Bucuresti si in alte orase importante din tara.

Saptamana aceasta, vineri, 12 iunie, are loc la Bucuresti una din sesiunie informative dedicate celor care vor sa afle mai multe despre antreprenoriatul social si finantarile nerambursabile oferite in cadrul programului "Fabricat in Tara lui Andrei" (competitie de afaceri sociale cu finantari totale de 350.000 de euro).

Reprezentanti ai competitiei lansate de OMV Petrom si Fundatia NESsT vor oferi detalii despre:
• Conceptul de afacere sociala si evolutia acestuia in Romania.
• Modelul de business social si sansele pe care acesta le are ca sa contribuie la dezvoltarea economica a tarii noastre.
• Povestile de succes ale antreprenorilor castigatori in prima editie "Fabricat in Tara lui Andrei" si modul in care si-au transformat ideile de afaceri sociale in realitate.
• Cine se poate inscrie in "Fabricat in Tara lui Andrei".
• Detalii despre completarea formularelor de aplicare.
• Detalii despre procesul de evaluare si criteriile de selectie, etapele de proiect.

Evenimentul face parte dintr-o serie de sesiuni de informare dedicate antreprenoriatului social si organizate luna aceasta. Urmatoarele sesiuni vor avea loc in Bacau (16 iunie), Targoviste (18 iunie), Oradea (22 iunie).

Aici puteti gasi mai multe informatii despre finantarile oferite si derularea competitiei iar cei care doresc sa participe la evenimentul de vineri, din Bucuresti, sau la sesiunile din celelalte orase, sunt rugati sa isi confirme prezenta sunand la numarul  021.528.21.23 sau trimitand un e-mail la adresa fabricat [@] taraluiandrei [.] ro.

 

Citeste aici mai multe articole despre antreprenoriat social.

Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii