• VladArdeleanu.jpg

  La 26 de ani, Vlad Ardeleanu devenea director financiar si actionar minoritar al retelei de supermarketuri Artima. Dupa vanzarea retailerului, s-a mutat in Polonia unde a fost director al Ozone. Acum, la sapte ani de la prima sa inititiva antreprenoriala, a pus bazele unei companii de consultanta financiara si este actionar in mai multe proiecte de afaceri.

 • RaduTudorache.jpg

  Il cunosti din “Arena Leilor” - este unul dintre investitorii privati care sprijina lansarea de noi afaceri. Vorbeste calm si calculat. Impreuna cu fratele sau, Rares, Radu Tudorache administreaza Newarch Investments, o afacere de famile care cuprinde 70 de firme grupate in 15 domenii de activitate precum retail si distributie de farmaceutice, IT sau imobiliare.

 • DanielGuzu.jpg

  Daniel Guzu a fondat, impreuna cu un partener de afaceri, Guzu Chim (redenumita Fabryo), firma care s-a impus pe segmentul vopselelor si lacurilor. A fost actionar in Vinexpert, retailer de vinuri. A intrat pe segmentul profilelor metalice pentru constructii. Acum se pregateste sa atace un nou domeniu, cu o afacere destinata productiei de vin.

 • Florin Andronescu.jpg

  A intrat in afaceri in anii ’90 distribuind faxuri, calculatoare si produse birotice. S-a orientat apoi spre televizoare si a ajuns sa detina 40% din cota de distributie a producatorului Nei. A infiintat reteaua de magazine Flanco, a creat prima firma de credite de de consum din Romania, Credisson, si a lansat compania de servicii medicale private Sanador.

 • Importanta educatiei in afaceri

  La inceputul anilor '90, 25 de oameni erau selectati sa participe la un program care viza transferul de know-how din Marea Britanie catre fostele tari socialiste. Dupa absolvirea cursului, unii dintre participanti au pus bazele Codecs. Astazi, compania se afla in topul firmelor din domeniul educatiei de afaceri din Romania.

 • Viziune de antreprenor

  Dupa terminarea facultatii, Marius Ghenea lansa, impreuna cu doi fosti colegi, prima sa afacere: reteaua de magazine Flamingo. In 2001, s-a retras din companie si a lansat un nou business, Fit Distribution. Cateva luni mai tarziu, prelua conducerea Flanco. Din 2005, s-a dedicat din nou startup-urilor. In afara de Pcfun.ro si Fit Distribution, detine si o serie de investitii tip business angel pe segmente diverse de piata.

 • OctavianRadu.jpg

  Zeci de afaceri lansate. Un grup de companii cu o cifra de afaceri de peste 200 de milioane de euro in 2007. Firme care sunt in topul liderilor pe segmentele pe care activeaza: Diverta, Office Express, Debenhams, Best Computers sunt doar cateva exemple. Octavian Radu. Fondatorul Grupului RTC. Intr-un interviu special acordat startups.ro. Despre antreprenoriat, strategii de lider si noi inceputuri.